Content Creation

Undersøgelser viser, at man har 1,7 sekunder til at opfange menneskers opmærksomhed gennem telefon, og 2,5 sekunder gennem computer, hvilket illustrer, at videoer og billeder er altafgørende for at fange samt fastholde opmærksomhed.

Videoer og billeder er en effektiv redskab til at få sit budskab ud til en større målgruppe. Content kan med få virkemidler præsentere et kompleks budskab, og det kan gøres bemærkelsesværdigt mere spændende samt inspirerende.

Forbrugere i nutiden foretrækker små korte videoer samt billeder fremfor lange kompliceret tekster - Det er altså den nye foretrukne digitale kommunikation.

Fra idé til virkelighed

I fællesskab hjælper Digital Outwork Media dig med fra at fastsætte et koncept, udføre konceptet i form af enten videoer eller billeder til at færdiggøre det endelige resultat.

Vi vil altså hjælpe dig gennem hele processen, og på den måde sikre vi os content af høj kvalitet skræddersyet til dig og din virksomheds behov.

Vi har professionelt udstyr og mennesker, der brænder for detaljer. Vi tænker din forretnings vision ind i processen og arbejder mod at etablere et stærkt digitalt helhedsbillede af din forretning.

Digital Outwork Media tilbyder skræddersyede løsninger blandt andet indenfor packshots, portrætter, events, instruktionsfilm, præsentationsfilm, produkt film og så meget mere.

Derudover har vi det nyeste filmudstyr som indebærer det bedste indenfor lys, lyd og billede. Vi tilbyder ligeledes droneoptagelser, undertekster, professional speak og farve- og lyd justeringer.

Hvad synes vi om videoer?

Man siger et billede siger mere en tusind ord. Vi hos Digital Outwork Media mener at en video siger mere end tusind billeder.

Sæt din virksomheds historie i gang. Brug af engagerende video og smart målretning til dit indhold sikrer, at du forbliver top of mind hos dine målkunder – uanset stadiet af brugerrejsen.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, så udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil vende tilbage så hurtigt så muligt.

" VI ER DIGITALE NØRDER, OG DET ER VI STOLTE AF "