Det ka' vi hjælpe dig med ...

Kreative løsninger / Stærke strategier / Værdifuld sparring

Creative branding

I D.O.M har vi det sjovest, når vi arbejder hårdt og skaber resultater for vores kunder. Hver dag leverer vi kreative løsninger, stærke strategier og værdifuld sparring, der flytter brands og mennesker. D.O.M er et bureau der er med dig hele vejen. Kontakt os og se hvad vi kan gøre for dig. Det koster ikke noget at spørge!

Tech / webudvikling

Tech Revolution

Hvis du vil have et all-in-one-bureau, som tør at udfordre dig, men som altid er med dig, så vil du finde en god wingman i os fra D.O.M. Vi bbygger websites og webshops i et fleksibelt open source CMS. Får du behov for at tilføje et ecommerce-modul, integrere dit økonomistyring – eller måske ERP? Det kan vi også - nemt og ukompliceret.

Content / Graphic design / Illustration

Unique Content Creation

Gennemført content flytter varer og holdninger. Det ved vi i D.O.M, og vi ELSKER at lave indhold der sidder i skabet – første gang. Det er ikke lige meget hvordan dit indhold præsenteres og leveres. Framing flytter omsætning og markedsandele. Vi kombinerer data, analyse, trends og faglig indsigt, så du får maksimal værdi ud af dit budget.

Ads / Marketing / ROI

Push Marketing

Det kan betale sig at arbejde med udbredelse af dine budskaber gennem push marketing. Det giver mulighed for at vi kan ramme målgruppen på det rigtige tidspunkt – og med de rigtige budskaber. Hvis du har brug for hjælp til at få optimeret dine push marketing indsatser, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

D.O.M er et kreativt bureau som leverer

Skal din virksomhed flyttes til nye højder?

01
Målbare resultater

I D.O.M kombinerer vi data, analyse, trends og faglig indsigt til gavn for din forretning.

02
Kunderejsen i centrum

I D.O.M målretter vi kommunikation baseret på dine målgruppes behov og data

03
Solid sparring

En marketing sparringspartner som spiller dig god i alle dine marketingopgaver.