Tiktok Annoncering

Baseret på en undersøgelse, konkluderes der, at 83% af TikTok brugere bliver påvirket til at købe et produk baseret på, de videoer de ser, hvilket er helt ufatteligt. TikTok kan derfor betragtes som en vigtig social medie platform, at gøre brug af.

Hvis man har en virksomhed, hvor målet er at øge kendskab til enten dit koncept, et nyt produkt eller service eller brand, så er TikTok helt klart oplagt til dette - 67% af TikTok brugere påstår, at appen har inspireret dem til at afprøve nye produkter fra brands, som de aldrig har hørt om eller set.

Ligesom annoncer på Instagram og Snapchat, skal man være kreativ, når der skal udarbejdes annoncer på TikTok. TikTok er en social medie platform, hvor lyd i form af musik eller voice–over spiller en essentiel rolle. Endvidere så ser en TikTok brugere kun de første 3 sekunder af en TikTok, hvilket betyder, at dit annonce budskabet skal fremgå tydeligt indenfor denne tidsramme. Derudover har TikTok et Return on Ad Spend (ROAS) på 14% højere end andre sociale medie platforme.

Hvad er Processen for TikTok?

Processen for, at lave TikTok annoncer kan blive opdelt i tre dele:

Opsætning af kampagne
Her opsættes virksomheden kampagne motiv, hvilket betyder helt basalt, hvad er formålet med denne annonce. Eksempler på dette kan være at opnå Reach, Traffic, App Installs, Video Views og Conversion.

Ad Groups
I denne del af processen vurderes og fastsættes det praktiske såsom, annoncens placering, budget, og hvem, modtagerne skal være

Annoncerne
Din virksomhed og dig opretter annoncerne, og lader kreativiteten slå løs med filtre, tekster, musik osv - Mulighederne er uendelige.

TikTok har følgende annonceformater:


‘In Feed’ annoncer
‘Brand Takeover’ annoncer
‘Top View’ annoncer
‘Branded Hashtag Challenge’ annoncer
‘Branded Effects’ announcer

Kontakt os for en uforpligtende samtale for, at forhøre dig om hvilken TikTok strategi, der vil være optimal for netop din virksomhed