Linkedin Annoncering

LinkedIn er verdens største sociale platform indenfor professional networking, hvilket vil sige andre virksomheder og andre erhvervsorienteret mennesker. Idet LinkedIn er et erhvervsorienteret social platform, har du mulighed for at annoncere din virksomhed, produkter eller services ved brugen af tekstannoncer samt promovering af tekstindlæg gennem nyhedsfeed.

LinkedIn anses som top-funnel annonceværktøj, og er relevant i situationer med annoncering af komplekse services og produkter. For at sikre, at dine annoncer når frem til de mest relevante LinkedIn-medlemmer er det vigtigt, at målrette annoncerne - Dette kan gøres på en lang række faktorer. Blandt andet en klar opdeling af virksomhedens målgrupper, kan sikre succes med annoncering på LinkedIn, idet du bare kan fjerne, de annoncer, som ikke leverer resultater, og beholde dem, som gør.

På LinkedIn har du ligeledes mulighed for at oprette organiske opslag, som tiltrækker opmærksomhed fra personer, som følger din virksomhed. Når du benytter dig af LinkedIn, kan du blandt andet opdele dine målgrupper baseret på:

- Jobtitler

- Gruppemedlemskaber

- Markeder/industrier

Hos Digital Outwork Media kan vi hjælpe dig med, at udarbejde relevante annoncer, der vil tiltrække den relevante målgruppe til din virksomhed eller formål såsom nye kandidater til jobopslag.

LinkedIn er en social medie platform, som er en del af en større strategi, og betragtes dermed ikke alene. Digital Outwork Media sikre dig, at kombinere de vigtigste og mest relevante annonceformer for, at opnå en succesfuld strategi.