Hvad er Google Ads?

Digital Outwork Media hjælper både B2B og B2C virksomheder med, at nå ud til både nye samt eksisterende kunder via Google, hvilket er verdens største søgemaskine. Med Google Ads betaler man en klikpris, som betyder, at man betaler en pris hver gang en person klikker på ens annonce. Formålet med dette er, at nå igennem alt ‘støjet’ til den rigtigetrafik - Hvad den rigtige trafik anses som, afhænger udelukkende af dit mål med din annoncering. Google Ads kan eksempelvis bruges til flere salg af et produkt/service, flere besøgende på hjemmeside/webshop eller flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev.

Hvordan fungerer Google Ads?

Google Ads er det, du finder i toppen af de fleste søgninger på Google. Det er altså betale søgninger, og er derfor markeret med ordet ‘Annonce’. Til hver søgning, viser Google makismalt fire Ads-annoncer. Hvilken virksomheder der får de eftertragtede fire placeringer afgøres ved en auktion. Denne auktion foregår mellem de virksomheder, der har oprettet Ads for de specifikke søgeord. Hver virksomhed har angivet et maksimumbud, som de er villige til at betale for annoncen. Vinderen af auktionen måles på dem der har det mest relavante indhold, den mest relevante annonce og kommer med det bedste bud.

Hvor mange typer af google ads er der?

Google Ads kan opdeles i fire forskellige typer: I søgeresultaterne - De originale AdWords, annoncer på YouTube, shopping-annoncer i søgeresultaterne og Display-annoncering i de tilknyttede udgiver eller displaynetværk.

Derudover kan man tale om et begreb kaldet remarketing. Det betyder, at din annonce vises til folk, der tidligere har besøgt din hjemmeside eller webshop. Hos Digital Outwork Media opætter vi dine Google ads med 5 simple trin:
Trin 1

Hvad er dit mål? Vi skræddersyr din annonce baseret på dine ønskede resultater.
Trin 2

Hvor du vil annoncere? Vil du annoncere globalt, eller lokalt? Du bestemmer, hvor du ønsker at dine annoncer skal fremvises, og vi sørger for at få dem ud til de rette personer.
Trin 3

Opret dit budskab Opret iøjnefaldende bannerannoncer ved at tilføje billeder, som fremviser din virksomhed eller fremhæv det bedste ved din virksomhed ved brug af sætninger, som har til formål at engagere dine kunder.
Trin 4

Angiv din budgetgrænse Du kommer aldrig til at betale mere end det, du har angivet, og du kan altid justere eller sætte det på pause. Vi udarbejder et estimeret resultat ud fra dit budget.

Trin 5

Gå live Dine annoncer bliver vist, når folk søger efter produkter eller services som dine. Du betaler for resultater, altså en klikpris, når folk klikker på din annonce.

Hvad kan det gøre for din virksomhed?

Google Ads er en ekstrem effektiv og meget målrettet annonceform. Google Ads giver adskillige muligheder for at skabe effektive annoncer til formål at konvertere besøgende til kunder.

Derudover er det også muligt at få vist annoner til brugere/kunder, der har besøgt din hjemmeside eller webshop for nyligt, så de bliver påmindet om deres besøg. Dette har til formål, at få folk tilbage for købe noget.

Du kan få Google til at vise dine annoncer for brugere, der har de samme karakteristik som dine kunder eller besøgende, I allerede har på hjemmesiden. Det kan skabe helt nye kunder, som måske ellers aldrig ville have haft en chance for at opdage jeres virksomhed.