Facebook Annoncering

Digital Outwork Media rådgiver og udfører Facebook-annoncering for B-2-C samt B-2-B virksomheder med henblik, på at nå eksisterende kunder samt udvide din virksomheds kundekreds.

Afregningsmetoden for Facebook annoncering fungerer således, at der betales en CPM-pris, hvilket vil sige, at din virksomheds pris afregnes på en visning basis, og ikke per klik ligesom for eksempel Google Ads.

Det er derfor ufattelig vigtigt, at vide hvem dine potentielle kunder er, ellers kan Facebook annoncering være meget omkostningstungt. Men frygt ej, hvis det gøres ordentligt, besidder Facebook med de bedste Return on Ad Spend (ROAS) tal.
Med forskellige annonceindhold på Facebook har din virksomhed nemlig mulighed for, at benytte sig af noget, der hedder splittestning. Dette indebærer, at du kan splitteste billeder, tekster og videoer for, at se hvad der fanger dine potentielle kunder bedst.

Hvad skal du være særlig opmærksom på?

Før din virksomhed og dig går i gang med at opsætte annoncer, skal der først og fremmest opsættes nogle mål - det kan for eksempel være øget salg, leads eller flere tilmeldinger til nyhedsbrev.

Når dine mål er opsat, planlægges der hvilke annonceformater samt budskaber, der skal bliver brugt. Det skønne ved Facebook er, at denne sociale medie platform gør det muligt, at dykke ned i detaljer, og dermed gå målrettet efter dine mulige kunder - Eksempelvis kan du opstille to forskellige annoncer til mænd og kvinder indenfor den samme målgruppe med henblik på at få positiv afkast på dine annoncer.

Dette kan være relevant, at gøre, idet kvinder og mænd sjældent har samme forbrugsbehov. Udfordringen med Facebook annoncering er, at mange visninger og et højt engagement ikke altid sikre en omsætning, og derfor er det vigtigt, at foretage en effektivitetsmåling af ens annoncer, og derfra muligvis revidere ens strategi.