Hvad er Email markedsføring

Emails anses som at være en af de mest brugte kommunikationsformer, og det er derfor så vigtigt for dig og din virksomhed, at inkorporere dette i din strategi.

I princippet er email markedsføring en metode, hvor der udsendes mail med henblik på, at skabe tillid til din virksomhed, dit produkt, skabe og opbygge en kundekreds og dermed kundeloyalitet, synliggøre din virksomhed samt brændværdier.

Det er altså din måde, at kunne kommunikere med dine kunder samt potentielle nye kunder. Formålet med email markedsføring er, at have en indflydelse, samt aktivere dine email-modtagere i enten din virksomhed, dit brand eller dit produkt.

Hvordan skal jeg starte med e-mail markedsføring?

Det kan nogle gange være svært, at afgøre, hvor man skal starte, og hvad man præcist har brug for.

Hos Digital Outwork Media hjælper vi dig gennem hele processen, så du får præcis, hvad du ønsker.

Vi kan hjælpe med alt fra at lave et udkast til en email markedsføringskampagne, effektmåling af denne, samt opsætning og udarbejdelse af en strategi.

Udfyld gerne kontaktformularen, og tag en uforpligtende samtale med os - Vi står til rådighed for, at hjælpe dig på den bedste måde!

Hvad er formålet med E-mail markedsføring

Hvad formålet er med din email markedsføring fastlægges ud fra dig, din virksomhed samt dit produkt. Dette kan være nogle eksempler på, formålet med en email markedsføringskampagne:
Oplysningskanal for eksisterende samt nye potentielle kunder Skabe kendskab til din virksomhed eller brand Illustrere evner og færdigheder Tiltrække salg fra nye kunder Tiltrække salg fra eksisterende kunder Fastholde eksisterende kunder

Der findes adskillige endemål med email markedsføring.

Din virksomhed, og dig burde virkelig overveje at gøre brug af denne metode af mange grunde -

En af dem værende, at email markedsføring er stadig en af de metoder, der formår, at skabe flest konverteringer, og dermed salg, samt fastholde en god kommunikation med sine kunder på en billig måde.

" VI ER DIGITALE NØRDER, OG DET ER VI STOLTE AF"